Les desfilades de carrosses, comparses i calvalcadures fa retornar l’humor i la sàtira a les Festes de la Soledat

  • Los desfiles de carrozas, comparsas y cabalgaduras devuelven el humor y la sátira a las Fiestas de la Soledad de Ondara
  • Los desfiles de carrozas, comparsas y cabalgaduras devuelven el humor y la sátira a las Fiestas de la Soledad de Ondara
  10/07/2022

La sàtira i l’humor han tornat a les festes de la Soledat d’Ondara amb la desfilada de carrosses, comparses i cavalcadures que posava el principal acte d’esplai al programa. Les colles participants han rebut les ovacions del nombrós públic que s’ha congregat al llarg del recorregut ambientat per la Xaranga l’Atril, D’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals, la batucada OndarAttack i la banda juvenil d’Ondara.    

        L’agenda festera arriba a l’equador hui diumenge amb l’ofrena de flors de la vespra de la festa major, i amb les solemnitats previstes per aquesta el dilluns. Tot això amb el següent programa: 

 

DIUMENGE 10

       

-A les 10.30 h.: Arreplegà e les regines majors i infantil i les seues corts d’honor a càrrec de la Xaranga l’Atril fins al temple parroquial.

-A les 12 h.: Missa del malalts i impedits en honor a la Mare de Déu dels Desemparats al temple de Santa Anna, cantada per el Cor Parroquial. En acabar passa carrer fins a la Residència Mare de Déu de la Soledat per a acompanyar als majors on la comissió farà entrega d’un obsequi.

-A les 19 h.: Arreplegà de les regines majors i infantil i les seues corts d’honor a càrrec de la Unió Musical d’Ondara.

-A les 20 h.: Concentració d’associacions, Comissió de festes i poble en general a l’església de Santa Anna i passa carrer fins al Convent.

-A les 20.30 h.: Ofrena de flors a la patrona al moll del Prado. En eixir la Mare de Déu del convent es dispararan 21 salves. En acabar, dispar pirotècnic a càrrec de la pirotècnia RICASA S.L. i solemne trasllat de la Mare de Déu de la Soledat fins al temple parroquial on, en arribar, es procedirà al cant de l’himne.

-A les 22.30 h.: Sopars populars al voltant del Prado on la comissió disposarà de taules, cadires, cacaus, olives i vi.

Es prega no efectuar moviments de taules i cadires fins que la Nostra Patrona es trobe fora del recinte de l’ofrena.

        -A les 0.30 h.: Revetla a càrrec del grup Diamonds al voltant del Prado.

 

DILLUNS 11

        -A les 8 h.: Volteig general de campanes.

        -A les 9 h.: Santa missa de l’Aurora a l’església parroquial de Santa Anna.

-A les 10 h.: Dispar de 21 Salves en honor a la Mare de Déu de la Soledat, patrona de la nostra vila i volteig geneal de campanes.

-A les 10.30 h.: Recollida de les regines majors i infantil i les seues Corts d’Honor a càrrec de la Xaranga l’Atril fins a l’Església Parroquial de Santa Anna.

-A les 12 h.: Missa solemne en honor a la nostra patrona la Mare de Déu de la Soledat, presidida pel Bisbe auxiliar de València, Javier Salinas Viñals i cantada per el Cor Capella Mare de Déu de la Soledat. A continuació benedicció de la reforma i ampliació del vetlatori parroquial. En acabar, dispar d’una traca cridanera des del Temple parroquial fins a l’antic Convent.

-A les 13.30 h.: Vi d’honor a l’edifici del Prado.

-A les 19.30 h.: Arreplegà de les regines majors i infantil i les seues corts d’honor a càrrec de la Unió Musical d’Ondara.

-A les 20.30 h.: Processó solemne en honor a la patrona d’Ondara per l’itinerari de costum, acompanyada de la Unió Musical d’Ondara, la Xaranga l’Atril i D’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals. En arribar la Santíssima Imatge de la Mare de Déu al Convent, dispar de focs artificials des del Moll del Prado. En acabar, cant de l’himne a la Mare de Déu de la Soledat i dispar de 21 salves.

 

DIMARTS 12

        -A les 20 h.: Santa missa de rèquiem al cementeri parroquial en sufragi de tots els difunts d’Ondara. En acabar, responso.

 

FOTOS GASPAR

 

 

 

 

<<< Tornar a la portada