Els dos acusats de matar a un jove a la porta d'un pub de Xaló diuen que en la baralla va intervenir molta gent

Los dos acusados de matar a un joven en la puerta de un pub de Xaló dicen que en la pelea intervino mucha gente
  09/11/2022

Els dos acusats d'assassinar a un jove de 24 anys a la porta d'un pub de Xaló s'enfronten a 12 anys de presó pels fets ocorreguts en 2017. El judici, que s'ha celebrat en l'Audiència Provincial, ha deixat testimoniatges que demostren que els presumptes assassins no sols van donar una brutal pallissa a la víctima sinó que el van insultar. Segons sembla, li van donar una punyada i una patada al cap que va resultar mortal.

Però els acusats han negat haver sigut els autors de la pallissa, assegurant que en la baralla va participar molta gent. En el judici, han explicat que la víctima estava molt "agressiva" i que " hi havia més gent que colpejava, plovien hòsties per tots costats".  Diuen que el jove assassinat els va colpejar a ells, després de llevar-se la samarreta. 

Tant Fiscalia com l'acusació particular consideren que tots dos són coautors de la brutal pallissa que va posar fi a la vida del jove. Sostenen que el jove agredit va intentar fugir, però tres joves (un menor d'edat, ja condemnat pels fets) ho van perseguir fins a tindre'l a les seues mans i propinar-li punyades i la patada. 

La defensa ha donat una altra versió, indicant que la mort es va produir per una fallada cardíaca provocada per una cardiopatia que també pateix el pare del mort.

"Españolito de merda: alça't ara" i "si es torna a alçar, ho rematem" van ser algunes de les paraules que, segons testimonis presencials, van afirmar els agressors. Però cap dels quals han declarat davant el tribunal ha pogut precisar qui va ser l'autor de la patada mortal. 

<<< Tornar a la portada