Canfali Marina Alta

Els estudiants podran recuperar llibres i apunts per poder seguir el curs des de les seues cases

Los estudiantes podrán recuperar libros y apuntes para poder seguir el curso desde sus casas
  06/04/2020

Els estudiants es van deixar apunts, llibres i altre material educatiu en les taquilles del centres educatius de Dénia, especialment en els instituts, abans que es declarara l'estat de alarma. Els directors han demanat a l'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, que es donen facilitats per que els joves o un familiar uguen arreplegar les seus pertències de forma escalonada.  En cas contrari, o bé la Policia Local o bé Protecció Civil donaran suport als centres per a fer arribar a cada estudiant el seus llibres. 

Tot això s'estudiarà en una propera reunió. Hui dillus, l'alcalde i la regidora d'Educació, Melani Ivars, s'han comunicat per videoconferència ambs els directors per tal de conéixer les seues necessitats. Els representants municipals han demanat un llistat dels alumnes que necessiten que se'ls facen arribar a casa les tasques escolars, fins a tindre enllestida la connexió telemàtica (la Conselleria d'Educació farà arribar aviat als col·legis i instituts tauletes per a l'alumnat sense recursos informàtics a casa). Un agent tutor de la Policia Local s'encarregaria de fer aquest repartiment.

A més, en cas que el nombre de tauletes assignat a cada centre no siga suficient, l'Ajuntament buscarà la solució més adient perquè cap alumne es quede fora del sistema aquest curs.

Cercar notícies
Agenda