Els hostalers consideren que el tancament és “improvisat” i reclamen ajudes efectives i immediates

Los hosteleros consideran que el cierre es “improvisado” y reclaman ayudas efectivas e inmediatas
  20/01/2021

El nostre sector necessita un major respecte dels dirigents”

L'ordre de tancar els bars i restaurants a partir d'aquest dijous, excepte per a menjars a domicili, ha sigut assumida amb resignació pels empresaris del sector, que comprenen la decisió presa pel govern de la Generalitat. Des de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Marina Alta (Aehtma), la seua presidenta ha manifestat que “el nostre sector necessita un major respecte dels nostres dirigents” perquè en la seua opinió “anem cames ajudeu-me”.

        Els empresaris afectats estan convençuts que “l'hostaleria no és el problema, és més podem ser part de la solució”. Però consideren que el tancament dels locals ha de ser “organitzat, no improvisat”. També demanen que “siga conjunt i responsable per part de tots els sectors, no sols l'hostaler”.

        La presidenta d'Aehtma entén que la mesura adoptada per la Generalitat ha d'anar acompanyada de “ajudes concretes, immediates i fàcils de dur a terme per a poder sobreviure”. Considera que “potser en quatre o sis mesos ja no fa falta continuar parlant d'això, pro en aquests moments són autèntica necessitat”.

        Al mateix temps, Cristina Sellés ha matisat que els hostalers mai s'oposaran a les restriccions perquè “la situació sanitària  és per descomptat el més important i estem vivint autèntics drames per culpa del maleït virus”. Recalquen el seu compromís “ per fer bé les coses” però exigeixen “responsabilitat dels polítics per a fer front a la crisi sanitària i econòmica que estem patint”.

Subscriu-te!