Els paisatges, el vi i la gastronomia protagonitzen la desena edició de les Jornades Tot Vall de Pop

Los paisajes, el vino y la gastronomía protagonizan la décima edición de las Jornadas Tot Vall de Pop
  24/11/2018

Les Jornades Tot Vall de Pop celebren la desena edició amb un programa ben complet i variat que promou els paisatges, el vi i la gastronomia de la vall durant el pont de desembre. Les jornades es desenvoluparan de l'1 al 9 de desembre i estan organitzades i coordinades per l'Associació Turística Empresarial de la Vall de Pop (ATEVAP) en col·laboració amb altres institucions.
Les tres principals cellers de la Vall de Pop -Bodegas Xaló, Cellers Gutiérrez de la Vega i Cellers Parcent-, obriran les seues portes amb unes visites guiades i cates per posar a disposició del visitant tota la tradició vitivinícola de la vall. Les accions s'han programat per al primer de desembre -Bodegas Xaló-, el dijous 6 -Bodegas Parcent- i el dissabte 8, en horaris a partir de les 11.30 hores.
El programa inclou les dues rutes que des de fa anys promou la ATEVAP: les Delícies d'Alcalalí (el diumenge 2) i l'Art Prehistòric del Pla de Petracos (diumenge 9).
A més, les jornades promouen iniciatives com el Mercat de la Terra dedicat a l'embotit que se celebra a Xaló el primer de desembre, i que organitza l'Ajuntament d'aquesta localitat. També promouen les X Jornades vitivinícoles del Moscatell a la Marina Alta, que tindran lloc a la Casa de Cultura de Llíber de 9 a 14 hores. Finalment, el diumenge 2 hi haurà música en viu a Casa Al·leluia de Xaló amb l'actuació de Rio Band, a les 20 hores.

Subscriu-te!