Els Reis i Papà Noel rebran la visita de les famílies amb reserva prèvia a Dénia

Los Reyes y Papá Noel recibirán la visita de las familias con reserva previa en Dénia
  14/12/2020

Els artistes fallers decoraran dotze punts de la ciutat amb escenes nadalenques

La pandèmia no podrà amb els Reis Mags ni amb Papà Noel. Això sí, en lloc de ser ells els qui recórreguen els carrers de Dénia seran les famílies els qui s'acosten al Carrer La Via enguany per a saludar-los -també als patges reals- i entregar-los les seues cartes. En tots els casos serà indispensable haver fet reserva prèvia, la qual cosa permetrà tindre un control sobre les persones que acudeixen i al mateix temps no descurar la seguretat. És una de les novetats de la programació de Nadal que, com ha anunciat el regidor de Festes, Óscar Mengual, no està exempta de sorpreses. Amb la voluntat de col·laborar amb dues dels gremis que s'han vist molt afectats per la crisi -el dels artistes fallers i les floristeries-, hi haurà també decoració nadalenca d'excepció en dotze punts de la ciutat. A més de tallers per als més xicotets, actuacions i iniciatives comercials amb sabor de Nadal.

El Carrer La Via, un espai cèntric i obert, s'ha considerat el més adequat per a rebre als Mags d'Orient (5 de gener a la vesprada i 6 al matí) i a Papà Noel (18,19 i 20 de desembre). Es col·locaran dos escenaris a diferents nivells: un per a ells i un altre per als qui els visiten, de manera que podran fer-se les fotografies sense que hi haja contacte verbal ni físic. El mateix ocorrerà amb els patges reals, els dies 2 i 3 de gener a la vesprada. Óscar Mengual ha demanat responsabilitat i el compliment de les normes, així com el compliment dels horaris quan es facen les reserves. En tots els casos hi haurà control d'accés, es fitarà el recinte amb tanques i es prendrà la temperatura.

Per als xiquets, a més d'actuacions i concerts en el Centre Social, s'han programat tallers infantils en el solar de Marqués de Camp, sempre amb reserva prèvia. Hi haurà també activitats per als joves.

Es cau de la programació, com era de preveure.

Subscriu-te!