Els metges inicien una vaga indefinida per reclamar millors condicions laborals  

Los médicos inician una huelga indefinida para exigir mejores condiciones laborales
  27/10/2020

Els metges han iniciat aquest dimarts una vaga indefinida per a exigir millors condicions laborals i expressar el seu rebuig al decret del govern central que obri la possibilitat a comptar professionals sense tindre l'especialitat.  Al matí, s'han realitzat concentracions en l'exterior de l'Hospital de Dénia i del Centre de Salut de Joan Fuster, on s'ha llegit un manifest, criticant la falta de voluntat del Ministeri a mantindre un diàleg .

El CESM considera que les mesures del govern central produiran una deterioració de la sanitat pública. Al seu judici, s'està produint un “maltractament continu” als professionals. Diuen que l'arribada de la segona onada de la pandèmia els ha sumit en una situació insostenible al no haver-se pres mesures per a esmenar les manques en el sistema sanitari. 

A més, els sindicats han acusat la Conselleria d'haver intentat “boicotejar” la jornada de vaga, en haver imposat “serveis mínims abusius” i de no respectar els llits reglamentaris a l'hora de comunicar-ho a la part implicada. 

<<< Tornar a la portada