Canfali Marina Alta

Els taxis de la comarca podran donar servei als participants del Carnestoltes de Pego

Los taxis de la comarca podrán dar servicio a los participantes del Carnestoltes de Pego
  06/02/2018

La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha ampliat el servei de taxi amb motiu del Carnestoltes de Pego, segons ha publicat el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV). El director general d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carles Domingo, ha explicat que, durant els propers dies 9, 10, 11, 16, 17 i 18 de febrer, dates en què se celebren els carnestoltes i enterrament de la Sardina de Pego s'espera un important increment de les necessitats de mobilitat en aquest municipi, que durant aquests dies rebrà a nombrosos visitants.

Per aquest motiu, els taxistes de la Marina Alta i de la Safor podran traslladar-se a l'àmbit funcional de Pego durant aquests dies. Segons Domingo, es tracta de "garantir una oferta de servei de taxi adequada a l'important increment de la demanda d'aquest servei de transport durant els dies d'aquestes festes". A la mesura podran acollir-se els taxis de Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, Xaló, Xàbia, Orba, Ondara, Parcent, Pedreguer, els Poblets, Teulada, Poble Nou de Benitatxell i el Verger, així com els de diversos municipis de la Safor. El director general ha precisat que "tindran preferència per prendre servei els titulars d'autoritzacions de taxi vigents en el municipi de Pego".

La mesura s'adopta en el marc de la Llei del Taxi de la Comunitat Valenciana, que estableix que "en cas de situacions temporals en que s'esperi afluència de persones viatgeres que no puguin ser ateses pels taxis de l'àmbit corresponent, la conselleria podrà autoritzar que operin en el mateix els taxis domiciliats en altres àmbits limítrofs o propers ja tarifa pròpia de l'àmbit de residència de l'autorització o, si s'escau, a tarifa interurbana ".

Cercar notícies
Agenda