Canfali Marina Alta

Mor l'exregidor Jordi Serra als 41 anys

Fallece el ex concejal Jordi Serra a los 41 años
  10/10/2019

L'ex regidor socialista Jordi Serra Ferrer ha mort hui dijous als 41 anys d'edat a conseqüència d'una greu malaltia. Va ser regidor entre 2007 i 2015 i va ocupar les delegacions d'Esports, Hisenda i Turisme fins que va ser apartat del càrrec arran de la moció de censura que els grups de l'oposició van presentar contra Paqui Viciano. Fill d'Agustín i Encarna, destacats militants socialistes també, va ser diputat autonòmic entre 2011 i 2015 i va formar part de la direcció del partit a Dénia. En l'actualitat estava al capdavant de les empreses municipals d'Ondara.


Membre del jurat de la Crítica Local de CANFALI MARINA ALTA, va publicar també en diverses ocasions articles d'opinió en el nostre setmanari relacionats amb la seua activitat política. Era una persona afable i implicada en activitats juvenils. En els últims anys, va ser també membre de la Comissió de Festes de Dénia. La seua mort ha causat consternació a la família socialista i en la societat deniera en general.
L'alcalde, Vicent Grimalt, ha mostrat el seu dolor per la pèrdua "d'una persona capaç de contagiar il·lusió i confiança" i amb la que "ha estat un plaer treballar. Un gran plaer que hàgen estat amics ", afegeix. 

Canfali Marina Alta s'uneix a les mostres de condol. Descansa en pau.

Cercar notícies
Agenda