Llum verda per a la construcció del port boutique de Marina Port Blanc a Calp

Luz verde para la construcción del puerto boutique de Marina Port Blanc en Calp
  08/08/2022
Es crearan 200 nous amarraments per a embarcacions de fins a 15 metres d'eslora

El projecte de port boutique de Marina Port Blanc ha obtingut el vistiplau per part de Costas i de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat per a la seua execució, després d'haver procedit a una modificació de les línies d'adscripció que va sol·licitar el Ministeri de Transició Ecològica. L'autorització obri perquè les portes a la construcció d'un nou port que comptarà amb un passeig, locals comercials, restaurants i aparcament en la seua superfície de terra, i amb una làmina d'aigua de prop de 10.000 metres quadrats que albergarà més de 200 amarraments destinats a motos d'aigua i embarcacions de fins a 15 metres d'eslora.
    Les obres que havien d'haver començat en 2021 per a inaugurar el nou port en 2022 van ser paralitzades per un problema de bogues entre les administracions, i l'autorització per a reiniciar-les “ens produeix una gran satisfacció i entusiasme, com a empresa concessionària del projecte”, assenyalen des de la promotora. “Esperem poder començar al més prompte possible”. 
    Marina PortBlanc, serà un nou port boutique situat a Calp, “un racó únic a Espanya pel seu clima, bellesa i gastronomia”, segons matisen des de l'empresa. “A més, apostarem per les energies renovables i el material reutilitzable complint amb el nostre compromís amb el medi ambient”, conclouen.

 

FOTO obtinguda de la pàgina web de MARINA PORTBLANC

<<< Tornar a la portada