Canfali Marina Alta

Marató solidari per donar sang a Teulada

Maratón solidario para donar sangre en Teulada
  21/08/2018

El IV Marató d'Estiu de Donació de Sang se celebra el divendres al hall de la sala d'actes de l'Ajuntament de Teulada, de 9.30 a 13.30 hores i de 16.30 a 21 hores. Una cita solidària que salva vides, ja que es necessiten una mitjana de 250 bosses de sang diàries per atendre les demandes dels hospitals de la província d'Alacant. Xifres que s'incrementen en períodes de l'any concrets com Nadal, Setmana Santa i l'estiu al tractar-se de dates de vacances en què el nombre de donacions disminueixen.

La col·laboració de diverses empreses locals ha permès sortejar premis i regals entre els donants, com un sopar per a dues persones o entrades per veure una obra de teatre a l'Auditori, entre d'altres. Des del Centre de Transfusions d'Alacant apunten que la major part de les donacions de sang es destinen a atendre els malalts d'oncologia, per a les intervencions quirúrgiques, en urgències i per als parts.

La regidora de Sanitat, Rosana Caselles, ha fet una crida a la participació i es supere el nombre de donacions de la marató anterior.

Cercar notícies
Agenda