Canfali Marina Alta

Maria Josep Ripoll s'anuncia la contractació de sis persones per acabar amb "el retard endèmic" de les tramitacions urbanístiques

Maria Josep Ripoll anuncia la contratación de seis personas para acabar con “el retraso endémico” de las tramitaciones urbanísticas
  11/02/2020

La regidora de Territori i Qualitat Urbana, Maria Josep Ripoll, pretén acabar amb "retard endèmic" de les tramitacions del Departament d'Urbanisme. La solució passa per contractar més personal, el que permetrà donar més agilitat als assumptes que a l'oficina es tracten. Seran sis persones les que reforcen la plantilla: dos arquitectes superiors, dos arquitectes tècnics, un tècnic mitjà d'administració general i un auxiliar administratiu d'administració general. En general, la iniciativa forma part d'un programa temporal de millora en la gestió d'expedients de l'àrea de Territori i Qualitat Urbana, un programa "pioner" l'objectiu és que el departament ordene i actualitze el seu funcionament ordinari i amb això "donar solució al problema de l'endarreriment endèmic" que des de fa molts anys llasta la seua operativitat i "poder estabilitzar la tramitació d'expedients ".

Aquest pla temporal de millora ve acompanyat d'un treball previ de diagnòstic de l'àrea a partir del qual s'han analitzat les necessitats de personal per poder agilitzar els assumptes on la tramitació s'ha vist retardada per causes molt diverses com l'assumpció de noves matèries i competències, el repunt de sol·licituds de llicències, "que arriba gairebé més del doble en els casos d'obra major que les registrades el 2010", la implantació de l'Administració electrònica, la tramitació de el Pla General Estructural o l'acumulació d'expedients, ha enumerat Ripoll.

De fet, segons ha reconegut la pròpia regidora, ara mateix estan pendents de resoldre prop de 300 expedients de l'any 2018 fins a la data, que són 188 sol·licituds d'obra major i 104 d'obra menor.

Cercar notícies
Agenda