Marina Dénia i l'Hospital San Carlos reprenen els tallers de reanimació pediàtrica bàsica 

Marina Dénia y el Hospital San Carlos reanudan los talleres de reanimación pediátrica básica 
  09/09/2022

 

Després de l'èxit de la iniciativa, el Port Esportiu i Turístic Marina Dénia i l'Hospital San Carlos de Dénia han tornat a posar en marxa els tallers de reanimació pediàtrica. El pròxim es realitzarà el dimecres 21 de setembre en Marina de Dénia. El principal objectiu d'aquests tallers és instruir a la major població possible, en les tècniques de reanimació cardiopulmonar bàsica. 

El taller començarà, a les 18 hores i, com els anteriors, serà totalment gratuït i dirigit a famílies o persones que cuiden a xiquets i xiquetes. Les inscripcions poden fer-se en el telèfon 966 424 307 o en el correu secretaria@marinadedenia.com “Durant les sessions hem detectat el gran interés que desperten aquests temes en la població general, per aprendre i poder actuar adequadament en situacions d'emergència”, ha assenyalat Gabriel Martínez.

El taller tornarà a ser impartit per la doctora Antonia Ivars, que forma part de l'equip de pediatria de l'Hospital San Carlos. “A les persones que assisteixen els preocupa aprendre les tècniques de reanimació cardiopulmonar bàsica i saber actuar correctament davant un accident com una ennuegada o convulsió pel possible ofegament en platges o piscines. Per descomptat, són situacions poc freqüents, però que, quan ocorren, generen gran ansietat de la població”, ha explicat la doctora Ivars. 

<<< Tornar a la portada