Marina El Portet torna a organitzar una nova edició de la Marató Solidari de Spinning a favor de Creu Roja a Dénia

Marina El Portet  vuelve a organizar una nueva edición del Maratón Solidario de Spinning a favor de Cruz Roja en Dénia
  05/09/2019

Esport i solidaritat tornaran a anar de la mà en una iniciativa que ha posat en marxa, per segon any consecutiu Marina El Portet per tal d'ajudar a les famílies més necessitades de la comarca. La cita està prevista per al proper dissabte 14 a partir de les 10 del matí a les instal·lacions de Marina El Portet, al Moll de la Pansa.
La Marató Solidaria de Spinning i Zumba convida a veïns i turistes a sumar-se a la campanya un quilo de menjar no perible per esport, en un marc incomparable on es donaran haurà diversió, música, sortejos i bon ambient esportiu. L'activitat estarà coordinada per Creu Roja, qui s'ocupara de repartir els aliments entre els que ho necessiten.
El director de Marina El Portet, Luis Mira, ha comentat que "estem compromesos amb la nostra responsabilitat social i és per això que iniciatives com aquesta -que tant de bo no feren falta- contribueixen a que tots puguem posar el nostre granet d¡arena". Mira més ha recordat que "l'any anterior la campanya va tenir una excel·lent acollida i esperem que en la present edició puguem batre un repte pel que fa a participació i recol·lecta".

Subscriu-te!