Mario Vidal tornarà a ser el candidat de Gent de Dénia a l'alcaldia 

Mario Vidal volverá a ser el candidato de Gent de Dénia a la alcaldía 
  26/01/2023

L'Executiva de Gent de Dénia ha triat per unanimitat a Mario Vidal com a candidat a l'alcaldia per a les pròximes eleccions municipals. Vidal va ser l'únic afiliat que va presentar candidatura per a encapçalar la candidatura. El partit considera que la labor duta a terme en aquesta legislatura per l'actual portaveu municipal ha sigut “molt positiva” i espera millorar els resultats anteriors.

És la segona vegada que Mario Vidal es presenta com a alcaldable. Segons ha recordat, en les anteriors eleccions va ser elegit regidor amb 980 vots i, encara que tenia falta d'experiència, el seu pas per l'Ajuntament li ha permés aprendre com funciona per dins la política local. Sosté que “estic amb capacitat suficient per a afrontar un repte de quatre anys més, defensant els interessos dels ciutadans de Dénia sota la perspectiva del nostre partit, Gent de Dénia, perspectiva de servei i d'amor a la nostra ciutat”. Segons ha explicat, “hem realitzat mocions, hem participat en aquest món de la política local, en algunes se'ns ha escoltat, en altres ignorat, però sempre hem sigut ací, de manera activa, coherent i contundents en les nostres obligacions, sense perdre el componiment”.

Mario Vidal ha reiterat que no té aspiracions d'arribar a la política supramunicipal sinó continuar treballant a Dénia i dins d'un partit que “ha demostrat sempre mirar per la ciutat, l'habitant d'ací, sense més”. Subratlla a més que és “un partit que manca d'una ideologia marcada de “esquerres” o “dretes”, que la seua etiqueta és local i només pretén donar respostes als veïns i col·lectius d'aquesta, que no és més que la nostra ciutat”. I afig que aquest senyal d'identitat s'ha mantingut i es mantindrà. 

Els seus reptes principals seran: “Donar servei al ciutadà, millorar el dels col·lectius que viuen, treballen i es mouen pel terme municipal i, sobretot, intentar ser una ciutat moderna, que incite a viure; i és clar, recuperar l'hegemonia de ser la capital de la comarca de la Marina Alta, tant en serveis, oci, ocupació i renda per càpita, factors que són la clau perquè Dénia siga aqueixa capital comarcal”.

Gent de Dénia, que té 40 anys d'existència, és “un partit que treballa com una gran família, som un grup que ens preocupem perquè tot vaja en ordre. Partint de nosaltres mateixos, som amics, ens agrada sociabilitzar amb la gent d'ací i entre nosaltres vivim els problemes reals de servei i falta d'equipaments de la ciutat”. Afirma a més que “això porta al fet que tots nosaltres treballem units per a solucionar aqueixes faltes, comentant, estudiant i analitzant els problemes i les seues possibles solucions, amb independència de grups externs a Dénia que ens marquen el que hem de fer i com actuar”.

<<< Tornar a la portada