Marta Chico i Martina Gil, en la final autonòmica júnior de basquet

Marta Chico y Martina Gil, en la final autonómica junior de basquet
  20/04/2023

Les jugadores denieres Marta Chico i Martina Gil, afronten aquest cap de setmana amb els seus respectius equips, el CB Terralfas i el València Basket Academy, la fase final del Campionat Autonòmic Júnior Femení, amb la vista posada tant en el títol com en la possibilitat d'aconseguir una de les tres places en joc per a la disputa del Campionat d'Espanya de Clubs.
    La localitat d'Agost acollirà durant tres dies la final a quatre que enfrontarà als millors equips del Campionat Autonòmic, i que es disputarà sistemàticament de *liguilla. El dissabte coincidiran cara a cara en el duel que enfronta als seus respectius equips. Malgrat la seua joventut, ambdues atresoren un palmarés envejable i, abans de res, un futur prometedor en el bàsquet. De fet, ambdues van ser Campiones d'Espanya Cadets de Seleccions Autonòmiques amb les seues respectives generacions, entre altres títols. 
     El Dénia BC, des d'on van arrancar totes dues jugadores la seua etapa esportiva, els desitja tota la sort del món per a continuar creixent. “Especialment esperem que Marta gaudisca al màxim del que serà el seu últim torneig en edat de formació, ja que passarà a ser sènior a partir de curs pròxim”, afigen des del club denier.

<<< Tornar a la portada