Masymas reobri el supermercat de Moraira

Masymas reabre el supermercado de Moraira
  01/06/2023
La mercantil ha invertit 2 milions d'euros i ha apostat per la innovació en el renovat estabilment

Masymas Supermercats, ensenya de la distribuïdora Juan Fornés Fornés SA, ha reobert aquest dijous la seua botiga en la partida Moravit de Teulada-Moraira, en la carretera de Moraira-Calpe. La reobertura del supermercat ha suposat una inversió global de 2 milions d'euros, amb una sala de venda de 1.460 metres quadrats i un aparcament per a clients amb capacitat per a 115 vehicles i 3 places de recàrrega per a vehicles elèctrics. L'esforç econòmic ha servit per a actualitzar la botiga i situar-la a l'avantguarda quant a instal·lacions, arquitectura i tecnologia. 
    Com a novetat, l'establiment compta amb els serveis addicionals de la secció Cuina, Zona Café i Pastisseria, entre altres. En la primera s'elaboren cada dia plats casolans per a portar basats en la dieta mediterrània, mentre que la zona Café és un espai habilitat com a zona de descans. En Pastisseria, atesa per personal qualificat, ofereix deliciosos pastissos tant senceres com en porcions. Quant a la resta de seccions, la nova botiga manté la seua aposta pel producte fresc com a segell i element diferenciador de la cadena.
    Respecte al concepte, el supermercat compta amb tots els elements que caracteritzen el nou model de botiga que està implantant la cadena per a millorar l'experiència de compra: major atractiu quant a disseny i serveis afegits i innovacions tecnològiques, entre elles la instal·lació de plaques fotovoltaiques, per a integrar el denominat sistema de ‘botigues ecoeficients’ per a aconseguir una major eficiència energètica i mediambiental. De fet, les mesures incloses permeten reduir fins a un 30% la despesa energètica respecte al d'una botiga tradicional. 
    La posada en marxa del supermercat de Moraira sota aquest nou model de botiga ha requerit també ampliar la contractació de personal fins a completar una plantilla de 31 treballadors enfront dels 17 empleats amb els quals comptava l'establiment antic.
    Una vegada solucionat el problema que ha mantingut tancat el supermercat en els últims tres anys, el director general de la signatura José Juan Fornés assegura que “estem centrats i il·lusionats amb la nova obertura, treballant amb moltes ganes per a continuar creixent i que els nostres clients puguen continuar gaudint dels nostres serveis i els nostres empleats dels seus llocs de treball que permeten el manteniment de les seues famílies”.  
    D'altra banda, i en matèria de responsabilitat social, la cadena ha anunciat que donarà el 5% de la recaptació de la jornada inaugural al Rotary Club Benissa Teulada per a destinar-los a projectes que té amb Creu Roja. 
    Masymas compte en aquest moment amb 117 botigues esteses per tota la Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia i una plantilla que supera els 2.690 empleats. L'any passat va tancar l'exercici amb unes vendes que van aconseguir els 360,6 milions d'euros, la qual cosa va suposar un increment del 11’5% sobre l'exercici anterior.

<<< Tornar a la portada