Masymas renova el patrocini al pilotari Pere Ribes

Masymas renueva el patrocinio al pilotari Pere Ribes
  14/02/2024

La mercantil de Pedreguer Masymas Supermercats ha renovat el patrocini amb el jugador professional de pilota valenciana, Pere Ribes, que continuarà sent imatge de la cadena una temporada més. L'empresa ha volgut continuar mostrant el seu suport i compromís amb el pilotari i l'afició del mateix ja que, a més de portar col·laborant des dels seus inicis, fa més de 15 anys, posseeixen el vincle de la localitat de Pedreguer, seu social de masymas i lloc de naixement de Pere.
    Després de la signatura de l'acord, el Director General de masymas Supermercats, José Juan Fornés, ha assegurat que “és un plaer renovar la col·laboració amb Pere, perquè vivim en la nostra sang i des de fa anys la Pilota com un esport molt nostre, de la comunitat, com nosaltres. A més, Pere és de Pedreguer i això suma per a continuar volent cada vegada més la Pilota i enfortir el compromís que tenim amb el desenvolupament cultural i històric que simbolitza aquest esport”.
    Pere, jugador professional de pilota valenciana, ha assenyalat sentir-se “molt agraït de poder comptar un any més amb el suport del meu principal patrocinador, Supermercats Masymas, ja que m'ha donat suport des dels meus inicis, en els meus millors i pitjors moments i em sent orgullós de tindre l'afecte de la família Fornés”. “És un orgull que una empresa valenciana i del meu poble, Pedreguer, estiga tan vinculada amb la pilota professional”, ha afegit.
    Pere Ribes va iniciar la seua marxa com a professional en 2005, destacant en la seua trajectòria com a mitger en la modalitat d'escala i corda. Des de 2011 acumula nombrosos trofeus entre els quals destaquen: Campió de la Lliga Professional en 2015 i subcampió en 2021, Trofeu Mestres de València en 2017 i subcampió en 2021, Trofeu Diputació de Castelló en 2017 i Diputació d’Alacant en 2017 i 2022, Trofeu Mixt Savipecho (2014 i 2018) i Campió del Trofeu Mixt Masymas en 2022 i subcampió en 2020 i 2021, entre altres. 
    Per al director general de la signatura de Pedreguer, és tot un orgull poder continuar secundant i impulsant la pilota valenciana de la mà de Pere Ribes: “amb ell, compartim els valors de l'esforç, talent i passió i volem ser part del seu present i el seu futur”.

<<< Tornar a la portada