Masymas Supermercats estén la venda en línia a més de 70 municipis

Masymas Supermecrados extiende la venta online a más de 70 municipios
  26/01/2023

Masymas Supermercats, de la distribuïdora valenciana Juan Fornés Fornés SA, ha estés el seu programa de venda en línia a més de 70 poblacions de les províncies d'Alacant, Castelló, València i Múrcia. Poc més d'un any després de començar a oferir aquesta opció, la cadena continua aprofundint en una iniciativa molt ben rebuda i cada vegada més sol·licitada pels clients. I amb aqueixa mateixa intenció, la venda en línia abasta també a poblacions veïnes a aquelles en les quals estan situats els supermercats.
    Masymas pretén enguany continuar introduint millores en el servei de venda en línia amb la intenció de millorar l'experiència de compra dels clients. La botiga en línia compta amb un disseny 100% responsive i inclou prop de 8.000 referències. Una àmplia oferta que abasta productes frescos -ja siguen al tall o en safata- per als quals es garanteix “la mateixa qualitat i frescor que a les seues botigues físiques”. 
    La venda en línia de Masymas ofereix a més descomptes en una destacada llista de productes habituals en la cistella de la compra. Així mateix, els clients acumulen l'1% de la compra per a pròximes operacions. I entre altres iniciatives, la cadena facilita el lliurament de la compra en el moment més adequat per al client. 
    “Tenim ja un important percentatge de clients fidelitzats que compren de manera recurrent a la nostra botiga en línia; és un camí en el qual tenim intenció de continuar avançant amb millores per a fer cada vegada la compra més fàcil i més ràpida”, assenyala Noelia Fornés, directora de Màrqueting.

<<< Tornar a la portada