Masymas Supermercats aportarà l'avituallament saludable al Circuit a Peu a la Marina Alta

Masymas Supermercados aportará el avituallamiento saludable al Circuit a Peu a la Marina Alta
  16/02/2023

El Circuit a Peu a la Marina Alta comptarà amb alimentació saludable per als avituallaments de les dotze proves que componen el circuit gràcies a l'aportació de masymas Supermercats. L'esdeveniment esportiu, considerat un dels més importants de l'any a la comarca, se celebra entre febrer i juny amb un total de 12 carreres populars en 12 municipis diferents.
    Masymas Supermercats renova un any més aquesta col·laboració, impulsant l'alimentació saludable entre la població mitjançant el subministrament de més de 18.000 pomes en les diferents carreres del circuit. 
    La directora de màrqueting i comunicació de masymas, Noelia Fornés, afirma que “estem encantats de continuar col·laborant amb el Circuit a Peu i més encara després del bon acolliment d'aquesta iniciativa saludable que se suma al nostre compromís per l'alimentació sana i l'esport”.
    Per part seua, el president del Circuit a Peu, Juan Zaragozí, ha agraït el tradicional suport de masymas Supermercats, especialment, “en el moment de pandèmia en què sempre van estar al nostre costat i el fet que ens donaren suport des del primer moment, en l'objectiu comú, de ser sostenible i saludable”.
    Masymas Supermercats es manté actiu amb iniciatives d'impuls a l'alimentació saludable i contra el desaprofitament alimentari com són To good to go, per a traure lots de productes amb data pròxima a la caducitat i Setmana Contra el Desaprofitament, que tracta de conscienciar sobre el desaprofitament d'aliments.

<<< Tornar a la portada