Masymas supermercats ofereix 250 llocs de treball per a reforçar la plantilla durant l'estiu      

Masymas supermercados ofrece 250 puestos de trabajo para reforzar la plantilla durante el verano      
  17/05/2022

Masymas supermercats, de la distribuïdora valenciana Juan Fornés Fornés S.A., llança una oferta d'ocupació per a 250 persones a fi de reforçar la seua plantilla durant la campanya d'estiu de 2022. L'empresa preveu que les noves contractacions s'incorporen als seus llocs de treball de manera progressiva a partir de mediats del pròxim mes de juny per a començar amb la formació necessària per a cobrir les necessitats concretes quan comence la campanya. Les contractacions es prolongaran fins a finals d'agost i en determinats casos fins a mitjan setembre.
    Masymas supermercats busca persones “amb una actitud positiva, amb gran capacitat de treball en equip, dialogants, amb do de gents i amb una bona actitud comercial”. L'experiència no és un requisit imprescindible perquè la cadena aposta per la formació de la seua plantilla. Els llocs que s'ofereix són de caixers, reposadors o personal per a determinades seccions dels supermercats són alguns dels llocs que es preveu cobrir amb el personal de reforç.
    Les contractacions, finalment, aniran dirigides a reforçar principalment els centres de treball amb gran afluència turística en tota la Comunitat Valenciana i a la regió de Múrcia, així com al magatzem central de Masymas supermercats, situat a Pedreguer. 

    Masymas supermercats compta amb 120 establiments distribuïts per tota la Comunitat Valenciana i a la Regió de Múrcia. En conjunt, la cadena va tancar 2021 amb una plantilla de 2.593 empleats.

<<< Tornar a la portada