Masymas supermercats redueix les seues emissions a l'atmosfera en 2 milions de tones de CO₂

Masymas supermercados reduce sus emisiones a la atmósfera en 2 millones de toneladas de CO2
  16/11/2022
La cadena ha disminuït en un 18% la petjada de carboni en els últims quatre anys

Les mesures mediambientals que Masymas supermercats està aplicant des de fa uns anys estan fent efecte. D'una banda, intentar consumir menys energia (la millor energia és la que no es consumeix) i per un altre, tractar d'acte produir part d'aqueixa energia que es necessita, són les dues línies d'actuació principals que està duent a terme l'empresa en els últims anys. Amb això s'ha aconseguit aconseguit evitar l'emissió de fins a 2 milions de tones de CO₂, entre 2018 i 2021 i els primers mesos de 2022.
    Per al responsable d'Obres, Manteniment i Energia de la cadena, Luis Morant, “existeixen processos de millora contínua i seguiment del nostre consum que ens fan ser més eficients any rere any; hem aconseguit un estalvi de 7 milions de kWh, això permetrà continuar reduint la petjada del carboni generada per l'empresa”.
    Amb aquestes mesures per a reduir la petjada de carboni a l'atmosfera supermercats Masymas posa en relleu la seua sensibilitat per a aconseguir menors impactes mediambientals que danyen el medi ambient. Una estratègia que li ha portat a una reducció del 18% de la petjada de CO₂ en els últims quatre anys.
    Per a continuar avançant en els seus objectius Masymas segueix apostat per la construcció de les botigues de nou model a baix impacte energètic, la implementació d'il·luminació LED d'última generació i impressió 3D que permeten el seu reciclatge. A més, els sistemes de generació de fred són cada vegada més sostenibles, mentre que el control intel·ligent dels sistemes i una construcció d'edificis amb qualificació energètica A, permeten reduir els consums un 60%.
    Així, seguint amb aquesta política d'estalvi energètic que converteix a *Masymas en empresa més sostenible, en 2022 la cadena comptarà amb 22 botigues que tindran instal·lacions d'autoconsum fotovoltaic, la qual cosa permetran autoproduir fins al 30% de l'energia que es necessita en cada botiga.

<<< Tornar a la portada