Masymas Supermercats renova el patrocini al pilotari Pere Ribes

Masymas Supermercados renueva el patrocinio al pelotari Pere Ribes
  14/02/2023

Masymas Supermercados ha renovat el patrocini amb el jugador professional de pilota valenciana Pere Ribes, que seguirà sent imatge de la cadena una temporada més. La col·laboració entre Masymas i Ribes ve de llarg, pràcticament des dels inicis de la carrera professional del pilotari fa més de 15 anys. Amb aquest suport es manifesta la intenció de l’empresa de continuar recolzant i comprometent-se amb el jugador, amb el qui es manté a més el vincle de Pedreguer -municipi que és sede de la mercantil i lloc de naixement de Ribes- i la passió per aquest esport. 

    José Juan Fornés, director general de Masymas, assegura que “és un plaer renovar de nou la col·laboració amb Pere, pues vivim en la nostra sang, des de fa molts anys, la pilota com un esport molt nostre, de la comunitat, com nosaltres; Pere, a més sent de Pedreguer, suma per a voler encara més a la pilota, com un compromís que tenim amb el desenrotllament cultural e històric que simbolitza aquest esport”. Fornés ha insistit en que “es tot un orgull poder seguir recolzant e impulsant la pilota de la mà del pilotari de Pedreguer, “amb qui compartim els valors de l’esforç, talent i passió, i amb el qual volem ser part del seu present i del seu futur”.

    Per a Ribes, “és un orgull lluir la marca de Masymas perquè sempre m’han obert les portes, i a més és un referent en la Comunitat Valenciana i compartim moltes formes de fer les coses”.

<<< Tornar a la portada