Més de 113.500 persones podran votar aquest diumenge 

Más de 113.500 personas están llamadas a las urnas este domingo
  25/05/2023

Aquest diumenge se celebren les dotzenes eleccions municipals que es convoquen a Espanya. Podran votar un total de 113.534 persones residents a la Marina Alta. Dénia és el municipi amb major nombre d'electors -29.431-, seguida de Xàbia i Calp, amb 14.654 i 13.682. Les poblacions amb menys electors són Vall d’Alcalà, amb 150, i Vall d'Ebo, amb 200. 

Com és habitual, els electors també votaran als representants a les Corts i en el cas de la Xara, Jesús Pobre i la Llosa de Camatxo, a l'alcalde i vocals de les EATIM. 

A Dénia, hi ha hagut un canvi d'ubicació en el col·legi electoral que estava situat en l'estació del TRAM, ja que s'ha traslladat a l'auditori del Centre Social (carrer Calderón, 4), en entrar en funcionament el servei ferroviari. A més, en els col·legis electorals de l'Hospital de la Pedrera, la Residència Santa Llúcia i el Centre de Salut de Joan Fuster haurà d'usar-se la màscara, en compliment del protocol covid.

Per a aquells que vulguen acudir a votar a primera hora del matí, els centres de votació obriran a les 9 hores i es tancaran a les 20 h. A partir d'aqueix moment, començarà el recompte dels vots. 

Durant la jornada electoral del diumenge, l'Ajuntament de Dénia oferirà avanços de participació a les 14 i 18 hores, que podran ser consultats en la pàgina de CANFALI MARINA ALTA (noticiasmarinaalta.es). Una vegada que es comencen a conéixer els resultats, els anirem informant, a través de la web, del recompte de vots i les reaccions dels partits polítics dels municipis de la comarca. 

 

<<< Tornar a la portada