Més de 150 xiquets i xiquetes han gaudit dels Tallers d’Estiu de Pedreguer 

Més de 150 xiquets i xiquetes han gaudit dels Tallers d’Estiu de Pedreguer 
  04/09/2023

Els Tallers d’Estiu de Pedreguer han aplegat a la fi desprès tres intensos mesos -juny, juliol i agost- d’activitat. Els tallers enguany han comptat amb una bona acollida, amb és de 150 xiquets i xiquetes que han participat de les activitats programades i realitzades. Els tallers estan organitzats per la Regidoria d’Educació, el Gabinet Psicopedagògic Municipal de Pedreguer i l’empresa Creactiva Events i Serveis. 

Per una banda, l'escola d'estiu educativa es va desenrotllar durant els mesos de juny i juliol en les instal·lacions del  CEIP l'Alfàs, on es van desenvolupar diferents activitats donant gran importància a la convivència, la diversió, la interiorització de valors i l’aprenentatge continu dins l'educació no formal, com manualitats, diferents dinàmiques i jocs, activitats de musicoteràpia, educació vial i jocs d’aigua entre d’altres.

Durant el mes d'agost es va dur a terme l'escola d'estiu lúdica, en els espais del CEIP Alfàs i el Poliesportiu i Piscina Municipals amb diferents activitats amb un contingut positiu entorn a conceptes com la tolerància, el respecte i la igualtat, totes enfocades dins la coeducació i realitzant també altres activitats com jocs i activitats esportives.

Les inscripcions han sigut tot un èxit, ja que es van cobrir totes les places disponibles, i fins i tot es van haver d’ampliar.

Cal ressenyar també que les activitats han comptat amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana, a través d’una subvenció emmarcada en el programa Corresponsables, amb l’objectiu de conciliar la vida laboral i familiar. 

<<< Tornar a la portada