Més de 20 empreses exposen en la III Fira del Vi de Marina Dénia

Más de 20 empresas exponen en la III Feria del Vino de Marina Dénia
  07/06/2023

L'esdeveniment se celebra este divendres i dissabte en el Port Esportiu i Turístic Marina Dénia

 

Més de 20 cellers i empreses d'alimentació exposen en la III edició de la Fira del Vi, que se celebra divendres que ve i dissabte en el Port Esportiu i Turístic Marina Dénia. El divendres 9 de juny, a les 10.30 hores, el sommelier, Enrique García, oferirà la conferència, "Alacant: el camí del vi. Passat, present i futur d'una denominació d'origen" oberta per a professionals del sector. Enrique García és head sommelier en el restaurant amb dues estreles Michelin i tres sols Repsol BonAmb, de Xàbia, a més de crític gastronòmic i professor en el CDT de Dénia. El divendres, l'horari de la fira, serà de 12 a 14 hores i de 17.30 a 21.30 hores.

El dissabte 10 de juny estarà oberta d'11.30 a 14 hores i de 17.30 a 21.30 hores. L'entrada al recinte és gratuïta i podran comprar-se tiquets de 6 euros per a tres copes de vi i cinc euros per a dues consumicions de tapes. Els que vulguen comprar vi poden degustar-ho en algun dels restaurants situats en Marina Dénia. El dissabte, a les 11.30 hores, es realitzarà un taller de pintura, en la Galeria d'Art Toni Marí, "Els colors del vi", impartit per Ximo Canet, en el qual es pintarà amb vi dels Cellers Vicente Gandia.

La III edició de la Fira del Vi, està organitzada per Marina Dénia i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Dénia, Cellers Vicente Gandia, Cellers Blasco i el patrocini de Fine & Country.

Enguany, la barrica que il·lustra el cartell promocional de l'esdeveniment, està pintada pel torero i il·lustrador Luis Francisco Esplá i es troba en Art en Barrica, del Museu Foia de Cádenas de Vicente Gandia.

 

 

 

 

 

 

 

 

<<< Tornar a la portada