Més de 400 alumnes han participat en les activitats lúdiques i esportives en el Centre Esportiu Dénia 

  • Más de 400 alumnos han participado en las actividades lúdicas y deportivas en el Centro Deportivo Dénia 
  • Más de 400 alumnos han participado en las actividades lúdicas y deportivas en el Centro Deportivo Dénia 
  13/09/2022

 

L'escola multiesport del Centre Esportiu Dénia ha conclòs les seues activitats després d'onze setmanes. Segons ha destacat Aqualia, la iniciativa ha sigut un èxit de participació, per la qual cosa vol agrair “als més de 400 alumnes que han passat per l'escola durant aquest estiu i a les seues famílies la confiança que li han depositat perquè els més xicotets gaudiren les seues vacances”. 

Els alumnes han participat en nombroses activitats lúdiques, esports individuals i d'equip, activitats aquàtiques, a l'aire lliure i en sala. L'objectiu ha sigut acostar als xiquets als diferents esports, des dels més populars fins uns altres totalment desconeguts per a ells, passant per jocs tradicionals i educatius amb caràcter lúdic, on la prioritat ha sigut que els alumnes gaudiren de les seues vacances d'una forma activa per a crear-los hàbits saludables.

Els xiquets han pogut divertir-se sense preocupació per les altes temperatures que ha deixat aquest estiu, gràcies a les magnífiques instal·lacions amb les quals compta el Centre Esportiu. 

Al confort de les instal·lacions, s'ha sumat una hora diària de refrescants activitats aquàtiques, dividida en sessions de natació i en jocs recreatius i iniciació a esports aquàtics, on aprenentatge i diversió s'han donat la mà. 

A més, també s'ha donat a conéixer d'una forma divertida el món del fitness, adaptat a cadascuna de les edats, amb activitats com a higiene postural, pilates, aeròbic, aquadance, trx, fitball, treballs amb plataformes d'equilibri i moltes més. 

En un ambient festiu, els xiquets han realitzat també activitats especials com a tallers d'activitats mediambientals i d'educació viària en col·laboració amb la Policia Local de Dénia, activitats i espectacles musicals, carreres d'obstacles en la pista OCR multiaventura, festa de l'aigua i la particular festa Holy.

La pròxima parada serà l'Escola de Nadal 2022, en la qual Aqualia espera comptar de nou amb uns alumnes tan especials com els d'aquest estiu.

 

 

<<< Tornar a la portada