Més de 500 fotografies opten als premis del Concurs Fotogràfic de Lactància Materna

Más de 500 fotografías optan a los premios del Concurso Fotográfico de Lactancia Materna
  08/05/2022

La inscripció al Concurs Fotogràfic de Lactància Materna de la Marina Alta, que organitza el Grup Nodrissa, s’ha tancat amb la participació de 508 fotografies realitzades per 158 concursants. El jurat es reunirà en els propers dies per atorgar els 15 premis que patrocinen entitats i ajuntaments de la comarca.

El Grup Nodrissa destaca la quantitat de fotografies rebudes alletant a fills i filles majors de dos anys i fins als 5 anys d'edat. La majoria d'estes fotografies també participaran del premi de lactància materna a dues filles o fills, “ja que les mares continuen alletant durant l'embaràs i, després, donen pit a dos xiquets o xiquetes de diferents edats”. “Esta situació i moltes altres, com la lactància en públic”, explica l’organització, “ens fan pensar que el concurs fotogràfic és un reflex molt real de la societat que ens envolta, i que cada vegada aposta més per la normalització de la lactància materna com la forma habitual d'alimentar als nostres fills i filles durant els primers 6 mesos de forma exclusiva i, junt amb altres aliments, almenys fins als dos anys de vida, no havent límit d'edat establert per a suspendre la lactància.

            En l’edició d’enguany del certamen han participat 39 concursants de la Marina Alta. La resta, excepte 3 concursant que són de Sudamèrica, procedeixen de diferents llocs de la geografia espanyola.

 

En la imatge, una de les fotografies guanyadores en l’edició de 2021.

<<< Tornar a la portada