Més de cinc-centes persones clamen per l’eradicació del punt negre de l’Hostal de Sant Jaume a Pego

  • Més de cinc-centes persones clamen per l’eradicació del punt negre de l’Hostal de Sant Jaume a Pego
  • Més de cinc-centes persones clamen per l’eradicació del punt negre de l’Hostal de Sant Jaume a Pego
  02/06/2018

 

Responen a la convocatòria realitzada per l’Ajuntament per a reivindicar una estructura de pas segura en l’encreuament de la N-332 amb la CV-678

 

La qüestió de la necessitat d’eradicar el punt negre de la N-332 en l’encreuament amb la CV-678 per a donar seguretat als pegolins que durant l’estiu es desplacen a diari cap a les segones residències en les platges de Dénia i Oliva, ha tornat a cobrar actualitat amb la resposta de més de cinc-centes persones a la convocatòria realitzada per la corporació municipal per a concentrar-se a les portes de l’Ajuntament. A la concentració s’han unit representant municipals de municipis veïns com l’Atzúvia, Oliva o El Verger, per a reivindicar l’habilitació d’una estructura de pas segura, després de que els projectes previstos s’hagen ajornat indefinidament per falta de pressupost del Ministeri de Foment.

       Tots els partits polítics amb representació al consistori han acordat un manifest al que s’ha donat lectura al voltant d’una pancarta que resava No + morts. El text qualificava al referit encreuament com “un perill tant per a les persones de Pego que van o vénen de la platja, com per a totes aquelles que viatgen per la general en direcció a Oliva o al Verger”. Aquest potencial risc ha estat posat en evidència fa dues setmanes al sumar un altra víctima mortal a les ja nombroses ocasionades per les mancances de seguretat del punt estratègic de pas per a poder accedir als seus llocs de treball, visitar el parc natural de la Marjal, o a l’hora de combatre la calor vora la mar.

Subscriu-te!