Més de seixanta comerços participen en els Bons Consum de Pego 

Más de sesenta comercios participan en los Bonos Consumo de Pego 
  15/09/2022
L'objectiu de la campanya és incentivar les compres i dinamitzar el consum local 

Des d'aquest dijous 15 de setembre ja es pot sol·licitar cita per a recollir les targetes de la campanya de promoció dels Bons Consum Pego. El tràmit es podrà efectuar dones de la web bonsconsumpego.es, i a partir del 19 de setembre s'iniciarà el lliurament de les targetes moneder. Finalment, de l'1 al 31 d'octubre és la data fixada per a gastar els bons en els comerços adherits a aquesta campanya de promoció del consum en el comerç local.
    Cal destacar la gran varietat de les més de 60 empreses de Pego implicades en aquesta campanya. Una diversitat que abasta tots els sectors, comerços de primera necessitat com a fleques, així com establiments de moda, telefonia, electrodomèstics i hostaleria. Per a conéixer els negocis participants es pot consultar l'enllaç bonsconsumpego.es/location/

UN INCENTIU PER AL COMERÇ

    La campanya de foment del consum en l'àmbit del comerç local, i s'està duent a terme gràcies al treball conjunt de l'Ajuntament de Pego i la Diputació d'Alacant, a més del suport tècnic de la delegació local del Creama, de l'Associació Comerç Pego i la Va unir Gremial.
    Comerç Pego està integrada en la Va unir Gremial i duu a terme una gran faena de suport en la difusió i comunicació perquè la campanya de Bons Consum Pego es puga realitzar a través del sistema de targetes moneder. Un procediment que facilita que tot tipus de comerços, independentment de la seua grandària i del seu tiquet mitjà, puguen participar. De la mateixa manera que facilita que tots els ciutadans, majors de 18 anys, que adquirisquen la targeta, la puguen utilitzar lliurement.
    Per part seua, Juan Motilla, president de la Va unir Gremial ha destacat l'esforç de totes les entitats implicades i ha declarat que "esperem que el benefici d'aquesta campanya tinga un gran abast i una important repercussió en el comerç de Pego, majorment per tindre un funcionament molt senzill per als establiments participants".

<<< Tornar a la portada