Música, tallers, signatures i jocs per a tothom amenitzen el Dia del Llibre a Ondara

  • Música, tallers, signatures i jocs per a tothom amenitzen el Dia del Llibre a Ondara
  • Música, tallers, signatures i jocs per a tothom amenitzen el Dia del Llibre a Ondara
  24/04/2023

El Dia Internacional del Llibre a Ondara ha estat commemorat amb tallers, música, jocs de fusta gegants i signatures d’exemplars per part dels difererents autors.

        Tant l’interior del recinte del Prado com les rodalies ubicaren les diferents activitats organitzades per les Regidories de Cultura, Infància, Adolescència i Joventut per a fomentar la lectura i el eixit editorial dins de la transversalitat de la diada de Sant Jordi.

Entre aquestes últim vessant va destacar la visita a l’exposició “Llegim?” cedida per la Fundació Bromera a l’Ajuntament d’Ondara, i diferents estands de diferents editorials, entre els que ressaltava el de la llibreria ondarenca “Dilatando mentes” on va fer acte de presència l’escriptor local Jovi Lozano-Seser, guanyador del darrer premi Enric Valor de novel·la en valencià, així l'artista plàstica i escriptora Caryana Castillo, els quals signaren exemplars de les seues últimes obres. Els estands va tindre també el de pedagoga local,  d'Amàlia Pastor Granel, com a protagonista on va exposar el treball i projecte de recuperació oral “La raboseta de Pamis”.

A tots ells, es va afegir el de la Biblioteca Municipal d’Ondara per a oferir diferents llibres per intercanviar i regalar, i on es realitzà a més un taller de confecció d’imants i xapes amb dibuixos al voltant de l’efemèride.

L'èxit de públic i de vendes 

<<< Tornar a la portada