Nayara Peciña i Noelia Expósito són elegides com a regines de festes de Teulada en una nit de pel·lícula

  • Nayara Peciña i Noelia Expósito són elegides com a regines de festes de Teulada en una nit de pel·lícula
  • Nayara Peciña i Noelia Expósito són elegides com a regines de festes de Teulada en una nit de pel·lícula
  20/08/2018

La Plaça VI Centenari va esdevindre durant unes hores en un dels antics cinemes d’estiu. Les cadires estaven ocupades per centenars de persones que volien gaudir d’una pel·lícula ben especial. A la gran pantalla es projectava un llargmetratge sobre les festes patronals de Sant Vicent Ferrer 2019. En la nòmina d’actors i d’actrius estaven els xiquets i les xiquets de la Comissió Infantil –nascuts al 2012- i els joves i les joves de la Comissió Jove –nascuts al 2000-. A més, tots tenien l’ajuda i el recolzament de la Comissió Gran integrada pels quintos de 45 anys.

       Toni Tent i Rosa Català van conduir l’acte conjuntament amb Maria Pons i David Colomer, amb la col·laboració dels xics i de les xiques de l’Escola Municipal de Teatre.

       Va ser la sort que va triat el nom de les agraciades que representaran la festa teuladina durant tot un any. L’emoció es va mantenir fins el final perquè el nom de les dos dames i de la regina es van conéixer les últimes. La xiqueta Nayara Peciña Llobell serà la regina infantil i estarà acompanyada per Laura Sapena i Laura Galiano com a primera i segona dama, respectivament. Maria Bisquert Llobell, regina de 2018, va recordar la nit de la seua elecció i tot allò viscut com a festera. Ella va iniciar el procés de tria de la seua successora i l’agraciada ha estat Noelia Expósito Puig, qui no podia parlar pels nervis i tot allò viscut en una nit màgica per a ella.

Subscriu-te!