Nacional Juvenil de Futbol Sala: El Paidos Mar Dénia torna a guanyar i ix del descens

Nacional Juvenil de Fútbol Sala: El Paidos Mar Dénia vuelve a ganar y sale del descenso
  16/01/2023

El Paidos Mar Dénia, de categoria Nacional Juvenil de Futbol Sala, ha aconseguit véncer a casa de l'Abalcete FS per 0-4 i suma el seu segon triomf consecutiu que li permet eixir momentàniament dels llocs de descens. La primera meitat va ser dominada pel conjunt manxec davant un Paidos Mar Dénia Fernández Luna que va saber defensar amb serietat els atacs locals, en gran part gràcies a la gran actuació del meta denier José Iglesias. En la primera meitat el marcador no es va moure.
    Després de la represa els locals van continuar jugant amb un ritme ràpid, però els col·legials seguien amb la seua defensa molt ordenada a l'espera que arribara el seu moment.
    En el minut 26, en una eixida dels locals, Javi Montserrat va robar la pilota i amb un tir ras va pujar el 0-1. Els locals van continuar atacant però es van topar una vegada i una altra amb la saga deniera. En el minut 35, després d'una ràpida contra dels visitants la pilota arriba a David Llácer que va posar el 0-2 després d'una brillant acció.
    El partit va mantindre el mateix guió fins va arribar el 0-3 en un altre contraatac que va coronar Saúl Delgado en el minut 37. Un minut més tard, defensant el joc de 5 local, de nou Saúl va robar l'esfèric i des del seu propi camp va marcar a porteria buida per a establir el resultat final de 0-4.
    Destacar de nou el debut d'un altre cadet, el porter Santi Duque, que va poder experimentar el que és jugar en la categoria de la Divisió d'Honor Juvenil.
    Els companys d'equip i el club van dedicar la victòria en aquests moments tan durs a la família Caudeli-Franco especialment al porter de l'equip Borja, per la perduda de la seua àvia.
    El pròxim partit del Paidos Mar Dénia serà el diumenge diumenge 22 de gener a les 12 hores en el Pavelló Municipal de Dénia contra el Villarrobledo, cinqué classificat.