Nebulossa posa a la plaça de bous d’Ondara com a punt de sortida de la gira “Zorra tour” a nivell nacional

  • Nebulossa posa a la plaça de bous d’Ondara com a punt de sortida de la gira “Zorra tour” a nivell nacional
  • Nebulossa posa a la plaça de bous d’Ondara com a punt de sortida de la gira “Zorra tour” a nivell nacional
  25/06/2024

La gira que emprendrà el grup participant en el Festival d’Eurovisió 2004, ha tingut com a punt d’eixida la plaça de bous del seu municipi natal amb el “ZorraFest”.

Així, el festival que, a banda dels ondarencs Nebulossa, ha comptat amb artistes com Almácor, Sharonne, Varry Brava, Sofia Coll o les Pussy Drag Dolls,, anirà mutant a partir d’ara en el “Zorra Tour” al llarg dels diferents escenaris de l’àmbit nacional que té previs visitar amb un muntatge que recull una selecció dels èxits de l’agrupació coreografiats específicament per a l’ocasió i amb el tema que els ha donat fama mundial com a eix.

            Segons ha justificat la vocalista Mery Bas a peu d’escenari, el fet de iniciar la gira en Ondara obeeix a “retornar al poble i retornar als ondarencs i al conjunt de la comarca l’estima i suport després de tot el recolzament rebut des de l’aventura del Benidorm Fest”.

Així mateix ha tingut paraules d’agraïment exprés a l’alcalde, José Ramiro, i a la regidora de Turisme, Raquel Mengual, per tot el recolzament rebut de l’Ajuntament mitjançant la signatura del oportú conveni per a la projecció de la marca Ondara a través del recorregut artístic dels Nebulossa.

            Pel que fa a l’esdeveniment musical en sí s’ha traduït en una aposta per la diversitat, la diversió i el talent, escenificada amb la presència de la comunitat LGTBIQ+ i fins i tot de representants del col·lectiu Lambda: segments i comunitats de fans que han recolzat i promogut el tema i concepte dels Nebulossa des dels orígens del Benidorm Fest 2024. En tot això ha destacat l’animació duta a terme per les drag queens convidades per a completar el fonament lúdic d’un festival que comptava amb una càrrega transversal pel que fa a la reivindicació dels drets feministes i de la comunitat gai.

Eixa ambientació del “ZorraFest” que s’ha perllongat al voltant de huit hores ha estat complementada amb sortejos i l'animació dels DJs Lauder i Griego; barres, foodtrucks i una concorreguda botiga de marxandatge oficial de la banda que evidencià que el fenomen dels Nebulossa no acabà a Malmö, sinó que encara té un prometedor recorregut

 

<<< Tornar a la portada