Canfali Marina Alta

No hi haurà dècims nous de loteria mentre no es realitzen els sortejos suspesos

No habrá décimos nuevos de lotería mientras no se realicen los sorteos suspendidos
  23/05/2020

El 13 de juny serà l'extraordinari del Dia del Pare

Confiar en la sort i que et toque la loteria seria un bon remei –o almenys un alleujament, per xicotet que siga- després de tots els trastorns provocats pel coronavirus. El dilluns van obrir de nou les administracions després de dos mesos amb les portes tancades, des del 18 de març. Hi ha moltes ganes de tornar a la normalitat, encara que siga una “nova normalitat”, un dels termes encunyats –o almenys comunicat a la ciutadania- pel president Sánchez en una de les seues múltiples compareixences públiques. I la compra de dècims o paperetes és una mostra d'això. Hi ha gent, no obstant això, que encara no és conscient de l'obertura de les administracions però els clients han tornat i amb ganes, segons afirmen els amos o treballadors de les consultades. 

No cal tirar cap dècim ni participació que s'haguera adquirit abans de la declaració de l'estat d'alarma, el 14 de març. I hi haurà molts, perquè els dècims estan disponibles en les administracions un mes i mig i fins i tot dos mesos abans del sorteig, ja que cal segellar-los i atendre les demandes dels abonats. Tots els sortejos des del corresponent al dilluns 16 de març es van ajornar fins a una data per determinar. Però, segons les directrius marcades des de Loteries i Apostes de l'Estat, tots els dècims i resguards venuts a través de qualsevol canal continuen sent vàlids per als mateixos sortejos.

Loteries i Apostes de l'Estat no emetrà dècims nous fins que no es resolguen els sortejos que estan pendents. Per exemple, el sorteig del 21 de març, el del Dia del Pare, passa al 13 de juny.

Cercar notícies
Agenda