Nostra Copa Valenta: El Verger i Benissa superen la primera ronda en la qual cau el Dénia

Nostra Copa Valenta: El Verger y Benissa superan la primera ronda en la que cae el Dénia
  08/12/2022

La Nostra Copa Valenta, del futbol regional femení, s'ha estrenat amb victòries per als equips del Verger i el Benissa i derrota del Dénia. El Verger es va imposar en un partit molt disputat al conjunt del Miramar pel resultat de 1-0. El punt va arribar quasi al final del partit després del llançament d'un servei de cantonada que Aurora Torralba va cabotejar a la xarxa.
    Més emoció encara va tindre el partit del Benissa a casa de l'Intercity B, en un duel que es va resoldre en els penals (3-4) a favor del conjunt de la Marina Alta. La portera benissera Mollie es va convertir en la gran protagonista de la trobada, després de detindre quatre dels huit penals que li van llançar. El partit va tindre ocasions per tots dos conjunts, i els gols van arribar en l'últim quart de partit, quan es va avançar en el 70 el conjunt local però María va posar les taules a penes cinc minuts després.
    Per part seua, el Dénia va baixar de la competició després de caure derrotat a casa de l'el Campello per 4-0.