Nova tragèdia en els bous al carrer: mor una coneguda aficionada taurina francesa a Beniarbeig, després de ser cornejada per una vaqueta

Nueva tragedia en los bous al carrer: muere una conocida aficionada taurina francesa en Beniarbeig, tras ser corneada por una vaquilla
  25/08/2022

Nova tragèdia en els bous al carrer. Una dona de nacionalitat francesa ha mort aquest matí en les actuacions de vaquillas de Beniarbeig a conseqüència d'una banyada que va patir a l'altura del pit, segons han apuntat alguns testimonis. Pel que sembla, la dona va poder despistar-se quan va ser atropellada per l'animal, encara que les causes concretes queden pendents de la investigació policial.

La víctima es deia Marie i era una gran aficionada als bous. Estiuejava a Dénia des de feia cinquanta anys i acudia tots els estius als Bous a la Mar, situant-se en primera línia. CANFALI MARINA ALTA la va fotografiar el passat 14 de juliol en la plaça del port fa poques setmanes, durant la Festa Major. 

Marie va ser protagonista d'una curiosa foto, captada en 1992 per José María Hortelano. Una de les astes d'una vaqueta de Bous a la Mar li va arrancar el biquini en el moment en què ella es llançava a l'aigua. Amb el temps s'ha convertit en una de les imatges més emblemàtiques de la festa. Amb motiu del 20 aniversari de la declaració de *Bous a la Mar com a festa d'interés turístic nacional, CANFALI MARINA ALTA va tornar a publicar la foto en portada. 

Els actes de les festes de beniarbeig s'han supés este dijous i la bandera de l'Ajuntament onejarà a mitja asta fins a aquest divendres a les 15 hores.

El tràgic succés s'ha produït durant la primera actuació de vaquillas al matí, que s'havia recuperat després de molts anys sense celebrar-se. 

<<< Tornar a la portada