Nou ordenament del trànsit a Gata per afavorir la mobilitat sostenible

Nuevo ordenamiento del tráfico en Gata para favorecer la movilidad sostenible
  09/05/2022

Gata ha estrenat aquest dilluns una reordenació del trànsit que afecta als carrers més cèntrics del nucli urbà, i amb la qual es pretén afavorir la mobilitat sostenible. Les modificacions afecten als carrers Signes, Teulada, Nou, Sol i Lluna, Quarter, Era, Lepant, on s’han realitzat canvis de circulació i estacionament, establint-se direccions úniques i zones d’estacionament permés, zones on no es podrà estacionar i altres d’estacionament de 20 a 8 hores. Aquest canvi busca donar una major qualitat de vida als residents que guanyen carrers més amplis i amb menor contaminació atmosfèrica i acústica
    Aquesta actuació suposa la primera fase del pla de reordenació del trànsit, que pretén guanyar els carrers per als vianants. En una segona fase es realitzarà una reordenació en els carrers de la zona de l’Arraval.
    Paral·lelament s’ha dut a terme una campanya informativa per conscienciar a residents i visitants de l'oferta d'aparcaments públics dins de Gata. Tot plegat, són més de 1.300 places disponibles en zones d'aparcaments públics, totes elles situades a menys de 10 minuts del centre del poble.
 

<<< Tornar a la portada