Nou programa de Payasospital per a omplir d'humor i alegria l'Hospital de Dénia

Nuevo programa de Payasospital para llenar de humor y alegría el Hospital de Dénia
  27/06/2024

Els artistes visitaran Hemodiàlisis, Hospital de dia d'oncologia, Psiquiatria, Pediatria i Nounats


Payasospital ha posat en marxa un nou programa d'intervenció amb pallassos professionals a l'Hospital de Dénia amb el propòsit de millorar el benestar emocional i la qualitat de vida dels menors i adults ingressats en aquest centre. Així doncs, Payasospital portarà humor i alegria als menors atesos en la planta de Pediatria, en el servei de Nounats i en les Consultes Externes del centre. També visitarà als adults que es troben en els serveis d'Hemodiàlisis, Hospital de dia d'oncologia i psiquiatria. 
    El programa, que es desenvolupa en col·laboració amb la Conselleria de Sanitat i amb el finançament solidari d'Asevi Home Brands, contempla que una parella de pallassos d'hospital acudisca al centre dues vegades al mes durant sis mesos, en jornades de cinc hores. Abans de les seues visites, els clowns es reuniran amb el personal sanitari per a obtindre la informació necessària sobre el pacient que els permeta realitzar intervencions personalitzades i adaptades a cada cas.
    “L'hospitalització i les malalties que pateixen els menors ingressats provoquen un estat emocional negatiu que dificulta la seua recuperació; utilitzant el poder de l'humor, Payasospital porta 25 anys, millorant aquesta situació en benefici no sols del pacient, sinó també dels seus familiars i del personal de salut que els assisteix”, assenyala Sergio Claramunt, director i fundador de Payasospital.

<<< Tornar a la portada