Nou supermercat de Masymas a Alacant

  • Nuevo supermercado de Masymas en Alicante
  • Nuevo supermercado de Masymas en Alicante
  • Nuevo supermercado de Masymas en Alicante
  13/06/2024

La cadena donarà el 5% de la recaptació de hui a Creu Roja Espanyola d'Alacant

La cadena de supermercats masymas, de la distribuïdora valenciana Juan Fornés Fornés, SA, ha inaugurat aquest dijous un nou establiment a la ciutat d'Alacant, situat en el número 1 de l'Avd. Blasco Ibáñez, al costat del Centre Comercial Illa de Corfú. El director general de la cadena, José Juan Fornés, al costat de l'alcalde d'Alacant, Luis Barcala, han assistit a l'acte d'obertura de portes al qual s'han sumat nombrosos representants de la vida social, empresarial i econòmica de la ciutat.
    La botiga compta amb 32 empleats, una sala de vendes de 1.532 metres quadrats de superfície i un aparcament per a 90 vehicles. La inversió ha fregat els 3,8 milions d'euros. Aquest tercer centre de masymas a Alacant, és més gran, més modern i més complet que els anteriors, ja que, com en les seues obertures més recents, està dissenyat sota el nou model de botiga ecoeficient que contribueixen a millorar l'experiència de compra al client. 
    El nou establiment manté la seua aposta pel producte fresc com a segell i element diferenciador de la cadena amb les seccions de Carnisseria, Xarcuteria i Pescateria, amb peix de la Llotja de Santa Pola, ateses en taulell per personal especialitzat. També disposa d'un ampli espai dedicat a Fruites i Verdures, i una variada oferta de brioixeria i pans a granel acabats de preparar en la secció de Forn. A més dels serveis habituals, se sumen també les noves seccions de Cuina i Zona Café. En la primera, s'elabora cada dia modere casolana per a portar amb un ampli assortiment de plats basats en la dieta mediterrània, mentre que la Zona Café és un espai habilitat com a zona de descans.
    Quant a eficiència energètica, l'establiment disposa de totes les mesures que redueixen la despesa fins a un 30% (il·luminació LED, congeladors i murals de fred amb portes per a evitar pèrdues energètiques, recuperadors d'energia en el sistema de ventilació o façana envidrada per a un major aprofitament de la llum natural). 
    Amb l'obertura d'aquest nou supermercat, la xarxa comercial de Supermercats masymas, amb seu a Pedreguer, aconsegueix els 116 establiments repartits en tota la Comunitat Valenciana i a la Regió de Múrcia. L'any passat va tancar l'exercici amb unes vendes superiors als 402 milions d'euros i una plantilla de més de 2.750 empleats.

<<< Tornar a la portada