S'aproximen obres i talls de trànsit en la principal artèria de Teulada

Se avecinan obras y cortes de tráfico en la principal arteria de Teulada
  24/11/2021

El projecte de reposició i millora de les xarxes d'aigües pluvials de l'Avinguda Mediterrani, en el centre urbà de Teulada, es posen en marxa aquesta mateixa setmana. La intervenció inclouen la reparació i reposició de canonades de pluvials en diversos trams danyats i amb enfonsaments, així com la millora de la xarxa amb noves unitats d'embornals i prolongació de la xarxa cap a Plaza Gabriel Miró. Després de les obres es durà a terme el reasfaltat de l'Avinguda.
L'actuació intervé sobre diferents zones de l'avinguda en sentit Benissa, des de la prolongació del Carrer Llíber fins a la rotonda d'intersecció amb l'avinguda Las Palmas, i obligarà a tallar el carril dret a l'altura dels punts on s'estiguen fent els treballs. 
    L'alcalde, Raúl Llobell, ha assenyalat que “aquest és un avanç més en les actuacions demandades històricament en el municipi pels veïns i que suposa una millora en els accessos a Teulada Moraira”. 
    El projecte s'inclou en el Pla d'Inversions i Finançament en Infraestructures, Planifica 2020-2023, de la Diputació, i suposarà una inversió de 184.240 euros.

<<< Tornar a la portada