Ondara acollirà a selecció espanyola femenina Sub 19 de futbol sala

Ondara acollirà a selecció espanyola femenina Sub 19 de futbol sala
  13/11/2019

 

Disputarà un partit amb la portuguesa el dimecres 20 de novembre

 

El saló de plenaris de l'Ajuntament d'Ibi ha estat l’escenari de la presentació dels partits que la selecció espanyola de de Futbol Sala Femení Sub 19 disputarà front a la portuguesa en el municipi y a Ondara els dies 19 i 20 de novembre.

La presentació, portada a cap per la seleccionadora Clàudia Pons i el president de la Federació de Fútbol de la Comunitat Valenciana Salvador Gomar, ha comptat amb la presència de l’alcalde d’Ondara, José Ramiro, per a fer-li costat al seu homòleg Rafael Serralta i destacar la importància que aquests partits tenen per a la visibilitat de la dona, potenciat en aquest cas l'esport femení i donant-li la importància que es mereix.

Segons la seleccionadora “aquest tipus de partits persegueixen, d'una banda, realitzar el seguiment oportú de les jugadores i, d'un altra, preparar la fase classificatòria per als Jocs Olímpics de les Joventuts del 2021 on classificar-nos i aconseguir l'or és el nostre gran objectiu. Ibi és un poble on es respira futbol sala i davant d'un rival fort com és Portugal esperem el suport de tots els seus veïns tant en els entrenaments com en el partit".

Subscriu-te!