Ondara escomet la renovació de la xarxa d’aigua potable de Pamis

Ondara acomete la renovación de la red de agua potable de Pamis
  16/11/2022

Les obres per a la renovació de la xarxa d'aigua potable de la pedania de Pamis tenen previst començar aquesta setmana, per a , abans de finalitzar la present anualitat dotar a les vivendes d’una qualitat de servei pròpia del S.XXI, segons ha confirmat el govern municipal d’Ondara en un comunicat.

        La nota remarca que, després de completar la renovació del clavegueram en 2017 va a satisfer-se una de les demandes del veïns i residents de la pedania, mitjançant la gestió municipal que ha permès gestionar una subvenció de 83.026,89 euros del Plan + Agua de la Diputació d’Alacant que suposa el finançament del 80% d’un projecte quantificat en 103.783.

        L’alcalde, Jose Ramiro, ha acceptat que la resta del muntant vaja a càrrec de les arques municipals a quantitat per a concretar una iniciativa promoguda per l’actual executiu per a donar una solució integral a les nombroses fugues que es registren temporada rere temporada. Solució que, segons ha apuntat, comporta l'execució del nou traçat d’una secció superior de canonades de polietilè amb les oportunes vàlvules de control, de forma que els treball a executar per íntegrament per les voreres, no afecten a l'asfaltat que va ser renovat en 2017 com a part de la renovació de la xarxa de clavegueram.

A banda ha aclarit que les obres tenen previst portar-se a terme sense tindre que tallar tots els carrers de Pamis, al escometre’s per carrers de forma que quan un es veja afectat es circule per l’altre i viceversa.

 

<<< Tornar a la portada