Ondara comença les obres del projecte IVACE en la zona de Marjals-avinguda d’Alacant el proper dimarts

Ondara comienza las obras del proyecto IVACE en la zona de Marjals-avenida de Alicante el próximo martes
  15/10/2021

Des de la Regidoria d'Urbanisme d'Ondara s'ha informat del pròxim inici de les obres del projecte IVACE II, previst per a executar-se en la present anualitat en el Polígon Industrial Marjals 5, 6 i 7 i en la zona Marjals - Avinguda d'Alacant.

Segons ha explicat el responsable de l’àrea, Francesc Giner, les obres començaran el proper dimarts en el lateral dret del tram que abasten els carrers Tomás Edison i Luis Buñuel de la referida avinguda. Giner ha incidit en que la  millora de les condicions de Marjals i Av. Alacant (Fase II) abasta la mobilitat urbana, amb carril bici; zones verdes, recorreguts biosaludables i paisatgística i mediambiental, i  viària amb habilitació de voreres més àmplies; senyalització i identificació de carrers, senyalització horitzontal i vertical de trànsit.

Amb això ha remarcat que l’Ajuntament d'Ondara ha dotat amb 34.500 euros el projecte, que es vénen a sumar als 185.160,16 euros que aporta l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial per a arribar a un import total de 219.660,16 per a la millora de Marjals i Avinguda d'Alacant.

Pel que fa a la específica millora de Marjals 5, 6 i 7 ha detallar que consisteix en vigilància a través de circuit tancat de televisió connectat amb la Policia Local per a més seguretat de les empreses; zones verdes, regeneració paisatgística ambiental, obra civil per a la implantació de fibra òptica, senyalització i identificació de carrers. No obstant, ha advertit que en aquesta zona encara no està previst que comencen uns treballs que compten amb una partida municipal de 34.600 euros, que se sumen als fons aportats per l'IVACE, que ascendeixen a 179.850,66 euros, la qual cosa suposarà una inversió total de 214.450,66.


 

Subscriu-te!