Ondara commemora el Dia del Llibre el proper diumenge

Ondara commemora el Dia del Llibre el proper diumenge
  19/04/2023

El departament de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara ha organitzat una jornada d’activitats per a commemorar el Dia del Llibre pel proper diumenge.

Aquestes tenen previst començar a les 11 hores al moll del Prado amb una paradeta i signatura de llibres a càrrec de l’editorial ondarenca Dilatando Mentes, que es vorà complementada per l’intercanvi de llibres i taller de txapes a càrrec de la biblioteca municipal i el club de lectura, jocs infantils gegants i l’exposició “Llegim”de la fundació Bromera.

L’esdeveniment comptarà a més amb activtats d’animació com l’actuació de la Nànets Band Rock, la pallassa Pupetes i el seu nou espectacle “Drets”, a partir de les 12 hores; i el teatre familiar “Dorotea i el mon dels llibres”, a l’Auditori Municipal Valerià Gil a les 19 hores, a càrrec de la companyia Lola Carmela.

A banda, des de la Regidoria de Cultura s’ha informat que els xiquets i xiquetes que enguany compleixen 5 anys -nascuts l'any 2018- podran recollir el seu llibre de regal com a primers lectors, i el full de sol·licitud de carnet de la biblioteca municipal, pel matí a l’estand de la Biblioteca Municipal o per la vesprada, a la taquilla de l’Auditori Municipal.

La responsable de l’àrea, Raquel Mengual, ha animat a la ciutadania a participar d’aquesta jornada al voltant dels llibres i la literatura.

 

<<< Tornar a la portada