Ondara estrenarà enguany noves tanques per a les entrades de les Festes de Sant Jaume

Ondara estrenará este año nuevos cerramientos para las entradas toros de las Festes de Sant Jaume
  19/05/2022

La remodelació i millora de l'accés oest de vianants al nucli urbà d'Ondara, que ha abastat al carrer Pintor Segrelles -lloc pel qual s'accedeix a la plaça de bous en les entrades de bous de Sant Jaume- ha comportat la contractació de noves tanques per a millorar la seguretat de les entrades de bous per part de la Regidoria de Festes i Tradicions.

        Segons explica el seu responsable, Miguel Gomis, la contractació ha estat realitzada per mitjà del pla de reactivació econòmica local de 2021, per a reactivar l'economia de les empreses locals. En concret, les tanques han sigut realitzades per la Ferreria Toni i Vicent S. L., amb un pressupost de 8.800 euros + IVA, que sufraga íntegrament l'Ajuntament.

Així mateix ha justificat que la proposta ha estat consensuada amb l’Associació Cultural Taurina “Joia Llevantina d'Ondara”.

MILLORES DE SEGURETAT

La nova infraestructura ha estat col·locada temporalment aquesta setmana per a realitzar la prova i garantir que estava tot correcte, de cara a la seua pròxima instal·lació en les festes de Sant Jaume, si bé ja s'han retirat del recorregut. En la mateixa, a banda de Gomis, han estat presents l’alcalde, José Ramiro, i el representant de l'Associació Cultural Taurina, Javi Gómez.

Aquesta últim ha detallat que  de la mateixa forma que en altres poblacions que celebren bous al carrer, durant la setmana de Festes de Sant Jaume es col·locarà sorra en el tram del carrer Pintor Segrelles des del cantó del pont del Prado fins a l'entrada a la porta d'arrossegament, a fi d'anivellar amb arena la calçada a l'altura dels rastells i evitar escalons en el recorregut de l'entrada.

 

 

 

 

 

 

<<< Tornar a la portada