Ondara fa d’amfitrió de la presentació del Circuit Trail Marina Alta 23/24 CTM

  • Ondara fa d’amfitrió de la presentació del Circuit Trail Marina Alta 23/24 CTM
  • Ondara fa d’amfitrió de la presentació del Circuit Trail Marina Alta 23/24 CTM
  19/09/2023

La Casa de Cultura d’Ondara ha estat l’escenari elegit per l’organització del Circuit Trail Marina CTM per a presentar-la temporada 2023-2024.

L’acte ha comptat amb la presència del regidor d’Esports, Lluís Fornés, com a amfitrió, qui ha estat acompanyat pel representant del Club Atletisme Ondara, Pep Giner, per a donar detall d’un calendari de catorze proves que començarà el 7 d’octubre 2023 i culminarà l’11 de maig de 2024, amb un total de 14 proves, davant dels diferents clubs organitzadors.

Segons han informat, la principal novetat del present calendari radiquen en la incorporació del Badall Trail de Benigembla i del Trail Monte Ponig a Polop. Pel que fa a l’organització és que qui estiga inscrit al Circuit, ja siga en la categoria de mitges o en la d’esprint, si fan la Botamarges de 63kms o la Marató de Confrides, els puntuaran com si feren la prova corresponent del circuit, de cara a optar als regals disposats per al final, encara que caldrà avisar els mateixos participants, a l’organització, per tal que sapiguem que s’ha participat en eixa prova, per tal de que la marquen com a feta.

Així mateix, han fet constar que el mínim de proves per optar, tant als regals finals del Circuit, com a les classificacions, serà de huit, en el circuit pertinent, ja siga mitja o esprint. Amb això queda exclòs estar inscrit als dos circuits.

A més, han aclarit que les categories no canvien desprès d’afegir l’any passat la de Màster +60. A banda, l’organització a disposat un trofeu per a l’equip femení més nombrós, que finalitze el circuit amb les mínimes huit proves, gentilesa de Decathlon Ondara.

 

UN CALENDARI DE 14 PROVES

 

El Circuit dóna inici el dissabte 7 d’octubre a Forna amb la Trencaclosques, per a passar el diumenge 22 a Benigembla amb la Badall Trail. D’ací durant novembre s’han previst la V Bèrnia Moscatell Trail de Xaló el dia 5, la Cursa del tres tossals a Gata de Gorgos el 26; per a acabar l’any amb el Trail Serra d’Ondà a Calp el 10 de desembre.

L’any nou començarà amb l’Almedia Trail de Callosa d’Ensarria el 14 de gener, i seguirà el 28 del mateix mes amb el VII Trail Monte Ponoig de Polop; l’11 amb la Mijta Marató Ocaive de Pedreguer; el 18 de febrer amb la XIV del Gegant de Pedra d’Ondara; el 2 de març amb l’Atzavares Trail a Orba i la Vall de Laguar; el 24 de març amb la Pego Trail, el 7 d’abril a l’Arrapapedres de la Vall de Galinera; el 21 d’abril al Camí dels Bandolers de Senija; i el 11 de maig al Trail de Primavera de Confrides.

,

 

 

 

<<< Tornar a la portada