Ondara organitza un Escape Room gratuït pel proper dissabte

Ondara organitza un Escape Room gratuït pel proper dissabte
  14/09/2019

 

Sherlock i el cas del quadre és el misteri que hauran de resoldre els participants en la Escape Room que ha organitzat la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Ondara, per al dissabte 21 de setembre, amb la col·laboració de la Diputació Provincial d’Alacant.

       Segons han informat des del departament que regenta l’alcalde José Ramiro, es  tracta de la primera vegada que s'organitza un esdeveniment d'aquestes característiques a Ondara que suposen un tipus d'activitat que està en plena expansió dins dels anomenats jocs d'escapisme. Aquests consisteixen a intentar escapar d'una habitació en la qual has entrat amb el teu grup d'amics i fer-ho en menys d'un temps definit, i per a aconseguir-ho cal resoldre una sèrie de jocs que, dins de la sala, estan preparats per a ser resolts gràcies a l'observació, enginy i joc en equip, ajudats per pistes, detalls i elements que es troben en aquest espai.

       L’activitat, dirigida pel segment d’edat d’entre 12 i 14 anys, te previst desenvolupar-se dins de la Casa de Cultura d'Ondara en horari de 10 a 14 hores, amb una durada aproximada de 20 minuts, per a grups de 4 a 8 persones. Els interessats en participar de forma gratuïta no més han de realitzar prèviament per correu en joventut@ondara.org o de forma presencial a la Casa de Cultura d'Ondara. La inscripció es pot realitzar tant en grup com de forma individual.

<<< Tornar a la portada