Ondara posa en funcionament el Centre d’Informació Juvenil

Ondara posa en funcionament el Centre d’Informació Juvenil
  07/12/2017

 

La Regidoria de Joventut d’Ondara ha impulsat la nova posada en funcionament del Centre d'Informació Juvenil d’Ondara, que es troba ubicat a la Casa de Cultura. La instal·lació compta amb un horari de 9 a 14 hores de dilluns a divendres, per a oferir assessorament als jóvens del municipi, que, a més poden contactar en el correu joventut@ondara.org o en el whatssapp amb el número 677 99 72 01.

        Una de les principals i noves iniciatives que s'ha posat en marxa des del referit centre són els dos projectes que es desenvolupen en col·laboració amb l’IES Xebic.

Entre ells, destaca el punt d’informació a l’institut que naix per a cobrir la necessitat de difusió i recollida d'informació dels jóvens que acudeixen a aquest centre educatiu. Així s’ha impulsat la figura de l’informador com tant per oferir aquesta com per arreplegar inquietuds, aportacions i necessitats que presenten els jóvens en  àmbits com cursos, convocatòries de beques, associacionisme juvenil o participació juvenil. L’esmentat punt ha quedat ubicat al hall de l'entrada principal de l'IES Xebic en horari de 9.50 a 11.30 hores els dimarts i els dijous.

Subscriu-te!