Ondara posa en marxa el projecte Locals actius

Ondara posa en marxa el projecte Locals actius
  16/11/2018

 

Pretén millorar la imatge i l'atractiu de l'Avinguda Dr. Fleming i  promoure l'activitat comercial

 

L'Ajuntament d'Ondara, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, ha impulsat la posada en marxa del projecte Locals actius amb l'objectiu de millorar la imatge i l'atractiu dels carrers i incentivar el comerç. Tot això, segons l’alcalde i responsable de l’àrea, José Ramiro, comportat també la millor de la imatge dels locals comercials que estan en desús, incrementant la seua possibilitat de venda o lloguer.

        Ramiro ha informat de que la iniciativa ha començat a posar-se en pràctica en la zona de l'avinguda Doctor Fleming mitjançant l'ús d'aparadors de locals tancats, els quals  són cedits als comerciants per a exposició, així com la promoció del sector comercial.

En concret, s'ha implementat aquest projecte, en primer lloc, en un local de grans dimensions de la citada avinguda que portava un temps inactiu, on diversos negocis associats a l'ACO estan muntant els seus aparadors. “D'aquesta manera, mentre el públic que passa pel carrer pot veure el que ofereixen els negocis ACO en els aparadors, dit local roman estant en lloguer -s'indica clarament-; si bé d'aquesta manera, es promociona l'activitat en el local, que deixa d'estar buit i és més atraient”, segons resa la nota.

Subscriu-te!